Banrock Station – Peter Kappel

11875196_10153605044679214_5213315357310562184_o

Mit foto i Banrock Stations #BeautifulPlanetDK taget på Skansen i Hundested blev kåret som vinder af hovedpræmien: En middag for 6 med privat kok

img_4230

Den blev så indløst i går.

Kok Peter Kappel havde jeg haft en dialog med inden og for at han ikke skulle slæbe sig død i service, tog jeg lige et fotos af hvad vi havde af service som måske kunne bruges

img_5095

Vi havde inviteret Sara og Søren, Linda og Bjarne til at nyde denne middag.

img_5097

Vi dækkede så op i stuen, så Peter Kappel havde køkkenet for sig selv !

img_5098

Og så er han i gang. Spændene….!

img_4683

img_5099

Fasanrulle med foie gras og foie gras terine ned spinat, pevberfrugt drops og tomater.

Det smagte helt vild godt

img_5101

img_5103

Banrock Station havde også sponseret rigelig med vi til alle retterne

img_4685

img_5106

Næste ret var jordskokkesuppe med rejer – det smagte også helt vild godt – men jordskokker gør altså ikke noget godt for ens mave…!

img_4687

img_4686

Krondyrsryg med røget vildsvinemørbrad, Pommes Pont Neuf, knoldselleri pure, persillerod og persillerodschips og persille olie – også helt vildt lækkert.

img_4689

img_5111

img_4694-2

img_4696

Fem forskellige oste  – den ene mere lækker end den anden ! Lækkert hjemmelavet knækkebrød, svesker i anis og kanel og lækre oliven.

img_4699

img_5114

“To die for” Chokolade mousse,  nøddeparfait og en Belgisk chokoladekage og dertil blåbær

Så var vores maver ved at revne.

Peter Kappel kreerede en fantastisk middag med velsmag og smukt anrettet til os og vores gæster, præsenterede alle retter og havde også tid til ind i mellem at snakke med os.

En rigtig behagelig oplevelse ! Og søndag aften sendte ham mig sine fotos, som jeg har tilføjet siden her – Tak Peter 🙂

Køkkenet blev afleveret lige så skinnede som det var blevet modtaget. Opvasken var i gang.

Sig endelig til, hvis du skal bruge en kok, så formidler vi gerne kontakten 😉

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret, mad og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar