Når barren bliver hævet

Vi var inviteret til spisning hos vores venner Tina & Steff lørdag aften.

Skal da lige love for, at de har sat barren højt og givet den gas i køkkenet !

Vi startede med ægte russisk kaviar af sibirsk  stør og dejlig flaske Duval Leroy Brut champagne – UMMMMMMM.

Kaviar og Champagne

Kaviar og Champagne

Billederne taler jo næsten for sig selv. Kan kun tilføje, at det smagte aldeles fremragende 🙂

Tina og Steffs menukort

Menukort

Udvalget af vine var bestemt lige så gode som maden.

Se bedømmelsen nederst på siden….

Hummersuppe med jomfruhummerhaler, Lakserulle, avokadocreme og kammusking på en bund af stenbidderrogn

Hummersuppe med jomfruhummerhaler, aspargesmoussé i laksesvøb, avokadocreme og stegt kammusking på en bund af stenbiderrogn

Oksefiles, sellericreme og kartoffel

Chateaubriand med blåbær/akasiesirup, sauce bordelaise, selleripuré og kartoffelfondant

Desserten fik jeg desværre ikke taget noget foto af. Traditionel engelsk dessert, som hedder Syllabub. Denne var en Lemon Syllabub. Flødeskum tilsat hvidvin, hvis jeg har forstået det rigtigt. Den var også let og lækker !

Nå, men jeg må bøje mig i støvet og give 5 ud af 5 kokkehuer – SUPER FLOT !!

Tusinde tak for mad 🙂

 

 

Dette indlæg blev udgivet i foto, mad og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar