Blomkål på to måder

Kalve entrecote, blomkål på to måder og hestebønner som fik 3 min i blomkålsvandet

Kalve entrecote, blomkål på to måder og hestebønner som fik 3 min i blomkålsvandet

2 personer

  • 1 blomkål
  • smør
  • olivenolie
  • madlavningsfløde
  • revet muskatnød
  • salt

Start med at skære bladene af blomkålet.

Halver blomkålet. Fra hver halvdel skær en 1 cm tyk skive. Læg de to skiver tilside. Skær resten af blomkålet i mindre buketter. Kog disse i salted vand ca. 10-12 minutter til de er bløde (ikke udkogte).

Smelt smør i en pande ved middel varme og tilsæt olie. Steg de to skiver blomkål også i 10-15 minutter. Krydr med lidt salt på begge sider.

Blomkålsbuketterne tager ud op af vandet og over i en skål. Mas dem med en gaffel. Tilsæt et skvæt madlavningsfløde og lidt smør fra stegepanden. Smag til med revet muskatnød og salt.

Så bliver det ikke nemmere !

Dette indlæg blev udgivet i opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar