Marv & Ben

Marv & Ben
Snaregade 4
1205 København K

Marv & Ben

Marv & Bens køkken set fra gaden

Så nåede vi i går til vores fjerde og sidste booking under Dining Week #dwdk

Vi havde booket bord til fire på Marv & Ben, hvor Linda og Bjarne tog med.

Vi kom til tiden, men der var lidt forvirring omkring pladser.

Vi fik plads på 1ste sal. Vores tjener var kompetent, sjov og frisk. Efter drikkevarerne fik vi en appetizer :

friturestegte ansjoser med eddikepulver og noget grønt dip

friturestegte ansjoser med eddikepulver og noget grønt dip

Inden der var gået 3 minutter fik vi forretten ind – lige hurtig nok !

Kulmule, agurk, peberrod & dild

Kulmule, agurk, peberrod & dild

Hovedretten stod på bordet 30 minutter efter vi var trådt ind af hoveddøren og ca. 5 minutter efter forretten var konsumeret !

Fik lidt den fornemmelse af, at vi bare skulle se at få spist og komme ud, så de kunne gøre klar til næste hold.

Gris, kartoffel, bacon & rødbede

Gris, kartoffel, bacon & rødbede

For det første var det alt for lidt mad ! For det andet, så var kødet under tilberedt, hvilket gjorde at kødet var sejt. Der var 1/5 del af mit kød der var i orden og rigtig lækkert. Smagen fejlede ikke noget, selv om baconen var blevet blød.

Citronfromage

Citronfromage

Min Citronfromage var så lille og sølle, at jeg måtte fotografere min kones ! Ærgerligt, for den var rigtig god. Nok den bedste ret !

Dommen er mellem 3 og 3,5 kokkehue ud af 5 !

Portionerne var simpelthen for små. Appetizeren og desserten var den eneste der står mål med restaurantens normale kvalitet. Jeg er ikke sikker på, at jeg kommer igen, fordi der er så mange fantastiske restauranter i København !

10
Dette indlæg blev udgivet i restaurationer og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar