Tinggården

På vores 20. års bryllupsdag i går, tog vi ud at spise på Restaurant Tinggården i Asserbo.

Det var rigtig lækkert mad, desværre glemte at fotograferer alle retterne 🙁 Undskyld !

Vi startede med en appetizer grillet vandmelon & ørredrogn med chili mayonnaise

Så fik vi

Rimmad kammusling med havesyre og sprødt rugbrød.

Rimmad kammusling med havesyre og sprødt rugbrød.

 

Stegt multe med aubergine og tæt fiskeglace med grønne oliven.

Stegt multe med aubergine og tæt fiskeglace med grønne oliven.

 

Kalvefilet med squash fyldt med gedefriskost, grillet løg, nye kartofler

Kalvefilet med squash fyldt med gedefriskost, grillet løg, nye kartofler

 

Rabarber skum og braiseret rabarber

Rabarber skum og braiseret rabarber

 

Jordbær fra Thomas i Kolsbæk med hyldeblomst-creme anglaise og kardemommecrumble.

Jordbær fra Thomas i Kolsbæk med hyldeblomst-creme anglaise og kardemommecrumble.

 

Super lækkert mad !

Rimmad Kammuslinger er en super simpel forret som alle kan lave.
Skær skiver af kammuslingerne på tværs – 3 til 4 skiver af hver. Drys let med salt. Lad dem trække i minimum en time. Sigt væden fra, og vend i god olivenolie, evt. med en smule citronsaft. Krydr med peber.

Daggammelt rugbrød skæres i ultra tynde skiver og ristes i ovnen ved ca. 180 grader i ca. 10 minutter.

Kan du ikke få fat i havesyre, kan du lave en ærte pure. Pynte med lidt friske ærter, agurkekugler, friske ærtestængler eller fuglegræs og et strejf ramsløg- eller persilleolie

Dette indlæg blev udgivet i mad, opskrifter, restaurationer. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar