North Carolina eddikesauce

Eddikesauce til Pulled pork. Når kødet er strimlet, så krydres der med denne sauce. Kan også bruges til burgere og andet !

Kan også bruges i en håndevending som mopsauce til kylling 😉

  • 5 dl æbleeddike
  • 3 spsk ketchup
  • 2 spsk brun farin
  • 4 tsk groft salt
  • 1 spsk tabascosauce eller anden stærk sauce
  • 1-2 tsk stærke røde peberflager
  • 1-2 tsk stødt sort peber

bland det hele sammen og hæld det på glas/flaske. Kan opbevares i køleskabet i flere måneder.

 

Dette indlæg blev udgivet i mad, opskrifter og tagget , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to North Carolina eddikesauce

  1. Pingback: grill kylling | Strunk Kristiansen

  2. Pingback: Michaels spicy salt agurker | Strunk Kristiansen

  3. Pingback: En fantastisk gourmetaften | Strunk Kristiansen

Skriv et svar