Smithsonian

Smithsonian

Smithsonian National Museum of American History

Årsagen til at vi havde fem overnatninger i Washington DC, var at Helle (min hustru) gerne ville ind på ALLE Smithsonians museer, fordi det er gratis at komme ind !

Vi var ikke inde på alle museer !

Lad mig lige starte med at skrive om, hvilke museer vi så besøgte.

Vi startede med Smithsonian National Museum of American History, som var lidt spændende. Ret meget om Præsidenter, first Ladies og naturligvis en masse om USAs historie. Der var rigtig meget at kigge på og noget var da også spændende.

T-Rex

T-Rex

Dernæst Smithsonian National Museum of Natural History. Deres dinosauer udstilling er under renavation og åbner i 2019, men der er et T-Rex hoved i foyeren. Menneskets udvikling i plastfigurer, så man rigtig får en fornemmelse af størrelsen. En masse dyr. Hope diamanten fik vi også set. En masse om undergrunden.

Så holdt vi en pause i Parken med springvandet før turen gik videre. Vi sprang National Gallery of Art over og gik videre ad National Mall, hvor der var udstillinger fra Afrika og Kina til National Museum of the American Indian, som ikke var så stort, men der var en masse spændende at kigge på.

Air and Space Museum

Air and Space Museum

Videre til Smithsonian National Air and Space Museum som jeg synes var rigtig interessant at se. Der var måske lige vel meget proppet ind i rummene.

The National Portrait Gallery

The National Portrait Gallery

Endvidere var vi på Smithsonian National Portrait Gallery, hvor der var nogle rigtig gode portrætter og den fedeste Cafe i en lukket gårdhave og hvis man kommer om formiddagen, er her helt stille 🙂

Vi var også en tur ude i Smithsonian ZOO. Det var som Zoologiskehaver var i 80’erne !

Hvad var dommen så ? Sidste museum jeg har besøgt, var Vikingeskibsmuseet i Oslo sidste år og hvis jeg skal sammenligne, ligner verdens største museum, Smithsonian, noget fra 70/80erne, hvor i mod Vikingeskibsmuseet er nutidigt med QR koder, hvor man via gratis Wi-Fi får meget mere information/video af de udstillede genstande.

Ærgerligt at Smithsonian ikke har taget lidt i entre og så løbende opdateret deres museer. Niveauet og udstillingerne var, synes vi, alt for kedelige og måske mest møntet på børn !

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar