FeilbergBaun i København

FeilbergBaun

Min kone havde købt bord på www.earlybird.dk samme dag på Restaurant FeilbergBaun på Sankt Annæ Plads 19c, 1250 København K., så vi havde ikke fået undersøgt anmeldelserne, men det blev en behagelig overraskelse.

Jeg må lige sige, at der er utrolig dårlig akustik – vi måtte bede om et andet bord, da en af de andre gæster i restauranten talte utroligt højt. Men det var ikke noget problem, vi fik et andet bord !

FeilbergBaun

Super sød betjening. Rart at tjeneren også ved, hvad det er de serverer og præsentere det ved hver servering 🙂

FeilbergBaun

Fire retter. Til forret Antipasti misti – 3 italienske specialiteter; Carpaccio af okse med aioli med valnødder, persille og parmesan, Baccala (torsk) og brød med Kirks gedeost, ovnstegte tomater med skalotteløg, timian og oliven.

Mellemret: Ravioli Baccala (torsk) med brunet smør, salvie, kapers og citron.

Hovedret Lækker Rib eye med svampe og Madagascarpebersauce.

Desserten var en chokolade og espresso mousse med grappa marinerede bær.

Fik anbefalet en rigtig god vin: Greco di Feudi di San Gregorio, passede rigtig godt til forret og mellemret !

Hele herligheden for 263,- per næse på earlybird.dk uden drikkevarer !

Vi kommer her gerne igen 😉

Se mine andre anmeldelser af restauranter, så vil I kunne forstå, at det var en god oplevelse – Grazie mille !

FeilbergBaunBillederne er fra : Spiseliv

 

Dette indlæg blev udgivet i restaurationer og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar