Tarteletter med avocado og rejer

2 stk. avocado
1 stk. citron
1 stk. agurk
1 bundt forårsløg
1 bundt dild

1 pakke tarteletter

2 dl cremefraiche

300 g rejer

salt & peber

Halver avocadoerne, fjern skal og sten og skær kødet i tern. Dryp straks med lidt citronsaft.
Skræl evt. agurken en anelse, halver på langs og skrab kernerne ud. Skær den i skiver, drys med lidt salt og lad dem dryppe af i en sigte.

Rør cremefraiche sammen med fintsnittet forårsløg samt hakket dild og smag til med salt og peber.

Optø og afdryp rejerne godt inden de vendes i cremen sammen med avocado og agurk. Smag til.

Lun tarteletterne i ovnen. Lad dem stå et par minutter inden de fyldes.

Dette indlæg blev udgivet i opskrifter og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar